Anlita ett kunnigt byggföretag

14 maj 2020
admin

När man ska bygga nytt eller renovera och man ska anlita hantverkare för jobbet är det viktigt att man hittar någon som det klickar med. Det kan vara bra att ta en första telefonkontakt och sedan ses för ett möte och få en offert innan man bestämmer sig. Om man letar byggföretag i Stockholm finns det ett byggföretag som heter Hamberg Entreprenad AB.

Företaget har en lång och bred erfarenhet vilket såklart känns tryggt och bra men det gör också att man kan anlita dem för många olika slags projekt. Att hitta en så bred firma som man trivs med toppen då man kan anlita dem igen när nya projekt dyker upp på insidan eller utsidan av huset. 

Firman har jobbat med att bygga hus ända från 1994 och jobbar med stora husleverantörer som Trivselhus och Sävsjö Trähus. I alla jobb de utför lägger de stort fokus på ett bra kundbemötande och ett kvalitativa resultat.

Här står kunderna högt i fokus och deras mål är att bli rekommenderade vidare av befintliga kunder vilket gör att de alltid eftersträvar att lämna ifrån sig endast perfekt utföra jobb där resultatet är som förväntat. 

De arbetar och tar sig an projekt i hela Stockholmsområdet. Här jobbar erfarna snickare och företaget kan erbjuda alltifrån ny- och ombyggnationer till tillbyggnader, reparationer, tak- och fönsterbyten. Byggfirman är flexibel vilket gör att de gärna tar på sig många slags projekt och som kund ska man aldrig tveka på att höra av sig.

Om man har funderingar på ett projekt men inte riktigt vet om det är möjligt att utföra eller hur det ska göras kan man alltid kontakta företaget för rådgivning och även få en kostnadsfri offert för att få reda på vad det kostar. 

 

 

De tar sig an både stora och små projekt och utför totalentreprenad på byggnationer av arkitektritade villor. Från husgrund ill färdigställt hus med VVS och el, vilket gör det otroligt enkelt för dig som kund.

Fler nyheter

19. september 2022

Vikten av pumptjänster