Arbeta på kontorshotell i Stockholm

14 juni 2022
jonas olsson

editorial

Allt fler företag låter numera sina anställda jobba hemifrån. Självklart kan det på många sätt vara skönt att arbeta hemifrån. Du kan närsomhelst ta en fika, ha på dig vad du vill och kan rentav jobba från sängen. Men samtidigt är det väldigt många saker man går miste om då man inte jobbar samlade på ett kontor.

Arbete hemifrån leder också lätt till distraktioner. Sovmorgnarna blir allt längre, rutinerna suddas ut och den lilla arbetsro som finns att tillgå kan snabbt förstöras av skrikande barn. Då du istället har ett kontor att gå till får du tillgång till en miljö tillägnad endast arbetet och kan då lättare koncentrera dig. Därtill får du motion och miljöombyte då du tar dig till jobbet, samt kan njuta av den sociala aspekten att ha kollegor runtom dig.

Driver du själv ett eget företag och längtar efter en plats att dela arbetet med kollegorna på? Då kan kontorshotell i Stockholm vara något att kolla upp. Det är precis som det låter, ett hotell fullt av kontor, komplett med reception och kaffeservering.

 

kontorshotell stockholm

 

Optimera arbetet på kontorshotell

Oavsett om ni är ett litet företag med bara några få anställda eller ett väletablerat sådant, finns det rum att tillgå. Ni bestämmer själva hur mycket utrymme företaget behöver och vid behov finns det möjlighet att utöka. Kontoren kan hyras både längre och kortare perioder och fungerar i grund och botten som vilket kontor som helst. 

Tack vare att flera kontor och företag ryms under samma tak finns det möjlighet att bolla ideér och samarbeta sinsemellan. Därtill tar personalen som driver kontorshotellet hand om all logistik, såsom kaffeservering, bevattning av växter och mottagande av kontorets gäster. Kontoren är ergonomiskt utformade för bästa komfort och du slipper ryggvärken från att sitta hela dagen vid köksbordet. Helt enkelt optimala förhållanden för att kunna fokusera på dina arbetsuppgifter.

Fler nyheter