Blomleverans för dig som upplever romantisk oro i Stockholm

27 juni 2022
patrick pettersson

editorial

När du ska skicka blommor vill du såklart att de ska komma fram också. Till rätt person på rätt adress och i rätt tid. I Stockholm kan det faktiskt vara lättare sagt än gjort. Tänk bara så många gator det finns i stan. Och så mycket trafik.

Egentligen är det konstigt att någon alls kommer i tid i den svenska huvudstaden. Särskilt med tanke på alla trafikstockningar och problem med pendeltåg och tunnelbanor. Det är inte konstigt att ett viktigt blombud är förknippat med viss oro för dig som är avsändare.

Rätt florist vet hur man skickar blommor i Stockholm

Det kan ju faktiskt bli riktigt konstigt, om du skickar blommor som inte kommer fram. Vissa romantiska situationer kan bli riktigt pinsamma. Tänk om du frågar hur hon tyckte om blommorna, och så har hon inte fått några?! 

Men lugn, bara lugn. Väljer du rätt florist kommer det här inte vara några problem alls. Det finns faktiskt de som klarar av att utföra blomleverans i Stockholm helt enligt beställning. Och som dessutom kan ge dig tips och råd om vilka blommor du ska skicka. Det är nämligen  inte så självklart som det kanske först verkar.

 

blomleverans

 

Fråga floristen om blommornas budskap

För du vet väl att blommor har betydelse? Det vill säga, symbolisk betydelse som många tjejer har koll på? Röda rosor betyder “jag älskar dig”. Det vet du säkert. Men kanske är det ett lite för starkt budskap? Då vill du nog välja någon annan blomma.

Se bara upp så du inte väljer någon av alla de blommor som har ett negativt budskap kopplat till sig. Dubbelkolla med din florist när du beställer, så du inte gör bort dig. Det skulle kunna bli ännu värre än om blombuketten försvinner på vägen. Du kanske ovetandes skickar en blomma som betyder “jag gör slut”?

Fler nyheter