Boka homestyling i Stockholm och få bättre pris vid försäljning

I Stockholm är det stort tryck på bostadsmarknaden men trots det finns det nog ingen som vill lägga mer pengar på ett boende än vad anses vara värt. Hur en bostad ser ut då man stiger in i den har stor påverkan på vilket potential man anser att den har. Det kan i sin tur ha stor påverkan på hur många som fattar tycke för bostaden samt vad slutpriset blir.

Med rätt knep blir bostaden så tilltalande som möjligt

Det viktigaste med homestyling är att framhäva det bästa med den aktuella bostaden. Kliver man in i ett rum där det finns prylar överallt som har tunga gardiner som täcker stora delar av fönstret är risken stor att rummet uppfattas både mindre och mörkare än vad det egentligen är. En duktig stylist vet vilka knep som ska användas för att tilltala en så bred skara av potentiella köpare som möjligt.

Köket är ett viktigt rum i hemmet

Finns det till exempel ett kök med stora och bra arbetsytor så är det klokt att framhäva dem genom att se till att de hålls rena och öppna. Det kan också vara bra att mjuka upp rummet lite med textilier som blir en härlig kontrast mot det annars hårda intrycket som rostfritt stål och kakel kan ge. Gardiner i fönstret är inte lika vanligt idag som det varit tidigare, något som tillåter härligt ljus att ta sig in. Däremot kan en vacker duk på köksbordet eller en fin matta göra rummet varmare och mjukare. 

Med hjälp av expertis kommer man längre

Med rätt homestyling kan man ge intrycket av att hemmet har extra mycket potential. Loft Stockholm är ett företag som anpassar styling efter bostad och framhäver dess bästa sida för att attrahera potentiella köpare. Tillsammans med mäklaren skapar Loft Stockholm de bästa förutsättningarna för att få till en snabb affär med bästa möjliga slutpris. De skapar lättsålda hem med hjälp av inredningsexpertis och är ett mycket bra val då det handlar om homestyling i Stockholm.