Brunnsborrning i Västerås – Expertkunskap och hög kvalitet

19 april 2023
Julia Zsiga

För privatpersoner som behöver anlägga en vattenbrunn i Västerås finns det experter med lång erfarenhet och gedigen kompetens. BorrWik’s Brunns och Energiborrning AB är ett certifierat företag som erbjuder kostnadsgaranti, högkvalitativ borrning och professionell service.

Lång erfarenhet och System Avanti

Med lång erfarenhet av borrning för vatten vet BorrWik’s Brunns och Energiborrning AB vad som krävs för att borra en brunn som ger bra vatten. Företaget utför borrningen enligt System Avanti, vilket innebär flera fördelar för kunden. Bland annat erbjuds stort kunnande i brunnsanläggning, frostfria brunnar, en adapterlösning som eliminerar behovet av brunnshus samt borrlock ovan mark för att skydda mot ytvatten och föroreningar.

image

Inkluderade tjänster och garantier

För att säkerställa kvaliteten på det borrade vattnet ingår en fysikalisk-kemisk vattenanalys i åtagandet. Dessutom erbjuder BorrWik’s Brunns och Energiborrning AB en kostnadsgaranti, vilket innebär att kunden kan känna sig trygg i sitt val av brunnsborrning. Vid avslutat arbete erhålls ett borrbevis som visar att fastighetens värde har höjts tack vare den nya brunnen.

Certifierat borrföretag och kontakta för offert

BorrWik’s Brunns och Energiborrning AB är ett av få certifierade borrföretag i Sverige. Det innebär att de arbetar enligt en ledningsmanual och alltid har minst en certifierad brunnsborrare på plats vid borriggen. Certifieringen, utfärdad av RISE, garanterar att arbetet utförs på ett så säkert och tryggt sätt som möjligt för kunden. Företaget välkomnar intresserade att kontakta dem för en kostnadsfri offert eller vid frågor och funderingar kring brunnsborrning.

Läs mer om certifieringen

För den som önskar läsa mer om certifieringen och dess innebörd kan besöka RISE:s hemsida (www.sp.se/sv/units/risecert/). Detta ger en bättre förståelse för vad en certifierad brunnsborrare innebär och vilka krav som ställs på företaget för att uppnå certifieringen.

Sammanfattningsvis erbjuder BorrWik’s Brunns och Energiborrning AB lång erfarenhet, certifierad personal och högkvalitativ service när det gäller brunnsborrning i Västerås. Med kostnadsgaranti, professionellt utfört arbete och trygghet för kunden är det ett utmärkt val för privatpersoner

Fler nyheter