Det finns företag som kan hjälpa till med hämtning av grovsopor

02 mars 2022
Cecilia Olsson

editorial

För de allra flesta är det viktigt att ha gott om plats i hemmet. Det finns ett behov av att ha rum för allt som behövs och önskas samtidigt som många föredrar en luftig atmosfär. För att kunna uppnå detta så kan det med jämna mellanrum krävas en rensning i bostaden. Vilket ofta också innebär att det plötsligt finns en hel del prylar, kläder och möbler som ska kastas eller ges bort. För att spara tid så kan det vara en god idé att anlita en firma som kan hämta allt som inte längre har en plats i bostaden.

Företag som hämtar skräp och kasserar det på rätt sätt

Skräphämtarna är ett företag som hämtar grovsopor hos både privatpersoner och företag. Allt de hämtar tar de hand om och återvinner på rätt sätt. Skräphämtarna tar allt från emballage, möbler och vitvaror till trädgårdsavfall. Handlar det om saker som fortfarande är hela så skänker Skräphämtarna dom till olika välgörenhetsorganisationer som de samarbetar med. Är det däremot rent skräp som ska hämtas så kastas det på en miljöcertifierad återvinningsstation. 

hämtning av grovsopor

Skräphämtarna erbjuder bland annat bortforsling och demontering av möbler, vitvaror med mera som inte längre har en plats i hemmet. De kan även rensa samt tömma källare och förråd, utföra lager- och lokaltömningar, tömma dödsbon samt sköta regelbunden hämtning av grovsopor.

In med det nya och ut med det gamla 

Det är inte enbart vid stora rensningar som det kan uppstå ett behov av att få något bortforslat från hemmet. Det kan till exempel handla om gammal soffa eller en trasig kyl som blivit utbytt och nu ska till återvinningen. Finns det inte tillgång till bil och släp i hushållet så kan detta bli väldigt besvärligt att få till. Då är det tur att företag som Skräphämtarna finns, som enkelt och smidigt kan sköta hämtning av grovsopor.

Fler nyheter