Din nya klocka finns i en klockbutik i Stockholm

16 juni 2021
jonas olsson

Tillhör du skaran som blir otroligt stressad och störd av ljudet från sekundvisare som rör sig på klockan? Det eviga tickandet som bara fortsätter och fortsätter. Ja, åtminstone till batteriet tar slut. Om så är fallet kanske du ska hålla dig ifrån en klockbutik i stockholm, där man får anta att det borde krylla av klockor. Är du känslig för tickandet så kommer du springa från butiken i fullständig panik. 

Eller inte. Det är få klockor idag som för ett sådant oväsen att de renderar i vad som kan likna en panikångestattack. Frågar du i klockbutikerna så har de nog aldrig sett ett sådant fall någonsin. Det kan du nog faktiskt garanteras. 

Dessutom är många klockor idag digitala. Om du nu är så himla känslig så kanske det vore ett bra alternativ för dig. Ta på dig ett par hörselskydd, för att vara på den säkra sidan, och kliv in i en klockbutik och köp dig en tystgående, digital klocka.  

 

Snyggt och praktiskt

Eller varför inte ett klassiskt armbandsur? Om du ska störa dig på sekundvisaren i ett armbandsur så måste du ha världens superhörsel. Eller så är du bara så dum så att klockorna stannar. Och då är problemet ur världen i vilket fall som helst.  

Den här texten riktar sig inte till dig som är så bekymrad av klockor. Det går inte att ödsla tid på dig. Däremot ska du som faktiskt tycker om klockor känna dig lockad att kanske investera i ett nytt armbandsur.  

Både för att det är praktiskt att ha en klocka så nära till hands, men inte minst för att också är riktigt snyggt. Ibland är klockan just det som gör en utstyrsel komplett. Det är när armbandsuret faller på plats som sista pusselbiten läggs. Det finns med andra ord alltid skäl att göra ett besök i din lokala klockbutik. 

Fler nyheter