Förlägg konferensen på Spahotell i Dalarna

Att ta med sina anställda på en trevlig och informativ konferens är något som verkligen kan löna sig i längden. Genom att de anställda får tid att umgås och lära känna varandra så kan även jobbet på arbetsplatsen bli effektivare tack vare en bättre samarbetsförmåga. En konferens är såklart också ett bra tillfälle att ge viktig information och vissa gånger även få mycket arbete gjort på en relativt kort tid. De mest uppskattade konferenserna är de som blandar arbete med nöje i trevliga miljöer.

Brett utbud av aktiviteter 

Ett mycket trevligt konferenshotell i Dalarna som är otroligt vackert beläget är Åkerblads. Där går det att ägna sig åt aktiviteter såsom mindfulness, olika typer av yoga, styrketräning, dans, föreläsningar, snöskotersafari, dryckesprovningar, teambuilding-aktiviteter, kyrkbåtsrodd, islandshästridning, dalahästtäljning, guidad kulturvandring och mordgåtor där gästerna själva är skådespelarna. Utöver detta utbud finns även en härlig spaavdelning på hotellet.

Trevligt hotell med spa och god mat

Tillgång till spa under en konferens är ofta väldigt uppskattat. Det ger de anställda möjligheten att ägna sig åt både arbete och återhämtning under konferensen. Välgörande behandlingar kombinerat med bad och avkoppling i en härlig miljö är svårslaget då kommer till njutning. Toppa det hela med riktigt god mat så blir det ett vinnande koncept. 

Skräddarsy konferensen eller välj ett populärt paket

Åkerblads är beläget i den mysiga byn Tällberg som ligger mellan Leksand och Rättvik vid den vackra sjön Siljan. Åkerblads har möteslokaler som kan ta mellan 2 och 230 personer och som beställare kan man själv vara med och forma konferensen tillsammans med hotellet för att den ska bli så lyckad som möjligt. Det ger goda förutsättningar att uppnå de mål och visioner som finns inför konferensen. För den som vill ha ett färdigt paket erbjuder de till exempel ”Måbrakonferens”, ”Gastronomikonferens” och ”Teamkonferens”. 

Hos Åkerblads gör de alltid sitt yttersta för att samtliga konferenser ska bli oförglömliga upplevelser.