Gör dig ett namn

20 mars 2020
william eriksson
Gör dig ett namn

Det finns många sätt man kan  bli känd på här i världen. Man kan göra sig ett namn och bli ett ansikte som människor känner igen. En del blir youtube-fenomen och lockar tittare genom särskilda talanger som sprids viralt på nätet. Andra blir idoler med hela svenska folket genom att ställa upp i nationella och tv-sända talangjakter, och andra kanske är duktiga på att måla, spela spel eller sparka på en boll. Det finns så många olika alternativ just på grund av att vi är så olika individer. Men ett sätt som gjort att många människor kunnat göra sig hörda inför en större publik är att starta en blogg.

 

Alla behöver inte vara Kissie

En blogg är som en digital journal där du skriver av dig om vad du helst vill skriva. Man markerar ofta blogginläggen med ett datum så att man som läsare kan följa och lätt se när någonting har uppdaterats. Några exempel på kända svenska bloggare är Bianca Wahlgren Ingrosso, Isabella Löwengrip och Alexandra Nilsson, kanske mer känd som ”Kissie”. Dessa bloggar kretsar ofta kring mode, livsstil och kändisskap. Men det finns inget facit eller mall för vad en blogg måste eller ska innehålla. Det bestämmer enbart du. Ja, och dina läsare såklart – om du väljer att lyssna på dem.

 

Låt fantasin sätta gränser

Det finns idag bloggar för alla ämnen, inte bara mode och kändisskvaller som exemplen ovan insinuerade. En del bloggar blandar till och med olika inriktningar. Ett exempel på det är www.hogelidbrodyr.se/ som skriver om resor och kultur, fritid, mode, teknik, sport och motor och mycket annat. Det enda som sätter gränser i bloggandet är din egen fantasi och ditt kreativa skrivande. Att blogga kan vara ett utmärkt sätt att få utlopp för skriftlig kreativitet och att vädra tyckande, tänkande och information. Och möjligheten finns för alla! 

Fler nyheter

19. september 2022

Vikten av pumptjänster