Längtan efter sommar och semester

04 juni 2020
Mikael Barani

Nu när sommaren ligger och väntar på att få slå till med full kraft är det många av oss som längtar ut. Kanske är det faktiskt så att många av oss även har möjlighet att vara ute mer än vanligt. 
En trevlig bieffekt av denna pandemi som vi befinner oss i är ju att vi faktiskt har fått fler möjligheter att vistas ute. Säkerligen är det några av oss som passar på att ha kontoret ute på altanen. Ett perfekt läge att njuta av fågelkvitter och solsken medan man får saker gjorda.
Ett riktigt drömkontor, med andra ord.

Samtidigt finns det dem bland oss som längtar efter att komma tillbaka till rutinerna. Att få sitta och snacka med kollegorna på kontoret ger mycket. Det är också en viktig källa till att få nyss om vad som är på gång. Man ska inte underskatta kallprat och kontorssamtal när det kommer till att få nys på vad som händer i den bransch som man befinner sig i.
För även om det är praktiskt med samtal över webben så är det inte riktigt samma sak som att vara i den miljö som kontoret erbjuder.

Säkerligen finns det flera som har passat på att drömma sig bort till semestern, oavsett var man arbetar. I år ser det ju ut att bli en semester på hemmaplan, till exempel genom att man hyr in sig på ett boende i Stallarholmen. Här finns nämligen både naturupplevelserna och mataffärer och annat. Det gör att det blir smidigt att få vardagen att rulla på samtidigt som man ändå finner tid för det lugn som landsbygden erbjuder.

Förhoppningsvis kommer vi att kunna resa globalt igen inom kort, men samtidigt ska vi passa på att njuta av denna tid. Ibland är det nästan lite skönt att inte ha så många valmöjligheter.
Eller vad tycker ni?

Fler nyheter

19. september 2022

Vikten av pumptjänster