Mastercubestore – IQ leksaker på nätet

31 mars 2020
Mastercubestore - IQ leksaker på nätet

Unga som gamla, killar som tjejer, amatörer som proffs. Alla har vi ett speciellt minne och förhållande till en av världens populäraste leksaker genom tiderna, Rubiks kub. IQ-leksaken trollband en hel värld under 80-talet och har sedan dess sålt i över 400 miljoner exemplar vilket är en helt otrolig siffra. Ernö Rubik, professor och uppfinnare av kuben kan känna sig stolt då han förmodligen har gjort miljontals människor smartare då de har försökt eller lyckats med att lösa kuben.

Hos Mastercubestore kan kubfantaster gotta sig rejält då utbudet på varianter av Rubiks kub och andra IQ-leksaker är enormt. Idag finns det hundratals varianter av kuben och det finns garanterat något för alla oavsett om man är nybörjare eller proffs. Utöver kuber så säljer även Mastercubestore tillbehör till kuben och andra IQ-leksaker, som till exempel rubiks kub timer som är en tidtagare när man löser kuben. Den används ofta i tävlingar för att få en exakt tid när man löser rubiks kub.

Mastercubestore har funnnits på marknaden i fem år och har under tiden samlat på sig över 12.000 nöjda kunder, vilket de otroligt fina betygen och omdömen man fått skvallrar om. Mastercubestore vill fortsätta att leverera rubiks kub och andra IQ-leksaker till så många hem som möjligt och för att lyckas med det så har företaget några idéer som man följer.

De har ett enormt utbud vilket gör att alla kan hitta en pryl eller leksak som passar. De har en mycket fin kundservice och support som ständigt är tillgängliga och hjälpsamma. Leveranstiderna är snabba och de gör allt för att få iväg kundernas order så fort som möjligt. Sist men inte minst så har man bestämt sig för att alltid ha väldigt bra priser och det gör att deras produkter blir tillgängliga för alla som är intresserade. Så, tveka inte att kontakta Mastercubestore och se till att kolla in deras hemsida med alla härliga leksaker. 

Fler nyheter