Modulhus – en smart och flexibel lösning

09 maj 2022
admin

editorial

Ibland kan behovet av en tillfällig lokal uppstå snabbt. Kanske har man fått en vattenskada som behöver åtgärdas i den lokal man befinner sig och man medan behöver ha ett tillfälligt kontor till sina medarbetare. En smart lösning är då att hyra ett modulhus

Det finns företag som hyr ut modulhus, som enkelt kan flyttas när ett behov uppstår. PCS Modulhus är ett  exempel på ett sådant företag. När man hyr ett modulhus från dem behöver man inte veta hur länge man ska hyra det utan kan använda det så länge det behövs. De har både kontors- och byggmoduler som de enkelt kan flyttas till den plats där du vill att det ska stå.

Att inte behöva bestämma redan innan hur länge man ska använda det är guld värt då det kan vara svårt att veta om det till exempel pågår en renovering i de lokaler man annars använder. Deras moduler monteras snabbt samman och skräddarsys utefter det utrymme som du behöver. 

Modulhus

Modulhus för många branscher 

Deras modulhus kan hyras av många olika branscher då deras lokaler tillfälligt hyrs ut till bland annat skolor, sjukhus, vårdavdelningar, boenden, lager, fritidscenter och så vidare. Att kunna hyra en tillfällig lösning är väldigt bra och smart då man slipper en dyr investering genom att köpa en tillfällig lösning.

Om man köper något ska det dessutom säljas när man inte är i behov av det längre, vilket också blir ett projekt i sig och en kostnad som man får stå med om man inte får det sålt snabbt. Modulhusen är dessutom byggda med hög standard vilket gör att man kan vara säker på att få en lokal som lämpar sig bra för ändamålet, oavsett om man ska använda det som kontorslokal eller ska undervisa elever i modulhuset. Om du behöver en bra och flexibel lösning, hör av dig till PCS Modulsystem.

Fler nyheter