Någon som kan städa kontoret

10 april 2020
jonas olsson
Någon som kan städa kontoret

Som egenföretagare är det ofta så att man försöker göra det mesta själv. På så sätt sparar man in på kostnader och kan använda pengarna till andra saker så som inredning och uppmuntran till personalen. Detta kan ju låta som en bra plan, men många lätta uppgifter kan tillsammans bli tunga att ensam bära ansvaret för. Man ska planera arbetet, ta hand om bokföringen och se till att personalen har det bra. Allt samtidigt som man ska hålla sin lokal fräsch och fin för både personal och kunder. Det kan bli för mycket för en person och risken för att gå in i väggen ökar med varje uppgift.

 

Att göra det man är bra på

Det ligger en klokhet i dessa ord. Om alla faktiskt gör det som de tycker om och är bäst på så ökar trivseln på en arbetsplats. Bor du i Stockholm så kan du släppa de tristare uppgifterna och hyra in någon som gör kontorsstädning i stockholm. Städpersonalen gör vad de är bäst på samtidigt som man gynnar ett annat företag. Man får plötsligt mer tid och energi att göra andra saker och kanske i förlängningen lockar fler kunder till det egna företaget. Detta gör i det långa loppet både chefen och personalen glada och plötsligt har man en fantastisk arbetsplats som vibrerar av energi.

 

 

Vad kan en städfirma göra?

En städfirma gör vanliga sysslor som att dammsuga och torka golv. De tömmer papperskorgar, vattnar blommor och dammar. Givetvis kan man komma överens om vad som ska ingå i överenskommelsen. Kanske är det lite olika saker man vill ha gjort beroende på årstid. Kanske behöver man få fönstren putsade ibland. När man hittar en städfirma man gillar kan man också boka in dem till att städa det egna hemmet vilket innebär mera kvalitetstid med familjen. Använd RUT-avdraget så sparar du ett par slantar. 

Fler nyheter

19. september 2022

Vikten av pumptjänster