Only håller fortet med kläder i svart och leopard

17 oktober 2021
Lily Hansen

editorial

Modet kommer och går, två saker består: svart och leopardmönstrat. Även om produktion och utbud förändrar sig genom åren kan du vara nästan säker på att du hittar både svart och leopardmönstrat i de kollektioner av Only kläder som finns att köpa online och i butik. Only är ett märke som håller koll på både mode och traditioner, och just kläder i svart och leopard har varit en självklar del av modebilden i decennier. Perfekt för dig som vill vara trendriktig utan att behöva byta ut garderoben stup i kvarten.

Kläder i leopard är inte bara för pantertanter

Leopardmönstrat har ett oförtjänt rykte av att mest föredras av äldre damer. Inget kunde dock vara mer fel. Allt beror naturligtvis på hur det matchas. Bland damerna på Östermalm kanske leopardmönstrade byxor matchas med en kappa av äldre snitt, pärlhalsband och pälsmössa. En helt annan känsla får du hos kidsen på Södermalm. Du vet, de där som både modellar och satsar på en popkarriär på samma gång. De sätter ihop sina leopardbrallor med Buffalo-pjucks, en workwear-jacka från -94 och ett par snabba solglasögon från samma decennium. Skitsnyggt och superhippt. Och med stor sannolikhet kommer byxorna just från Only vars billiga kläder passar den som ännu inte fått fart på karriären.

 

 

Ingen kan väl leva utan svarta jeans?

Även om modeller och snitt på jeans förändras genom åren är en sak ständigt densamma: ingen klarar sig utan ett par svarta jeans i garderoben. Detta påstående kräver knappast någon ytterligare motivering. Svarta jeans går att kombinera i oändlighet. Särskilt mycket har du att välja på i det utbud av Only-kläder som finns online, eftersom varumärket genomgående satsat hårt på det breda och vardagliga segment som kallas jeansmode. Oavsett om du vill köra helsvart, leopard eller annan mönstersättning hittar du lätt rätt modegrad hos Only. 

Fler nyheter