Skapa en härlig atmosfär i hemmet med hjälp av luftfräschare

22 februari 2021
Cecilia Olsson

Luftfräschare är mycket bra produkter om man vill ha ett väldoftande hem varje dag, året om. Det finns flera olika sorters luftfräschare vilket gör att man kan anpassa utifrån hur stark doft man vill ha samt var luftfräscharen ska placeras. De kommer dessutom i massor av olika dofter så det finns alldeles säker något som passar oavsett vilken smak man har. På https://www.coolpriser.se/shop/frontpage.html finns ett brett sortiment av olika luftfräschare och dofter till dem. 

Skapa behagliga rum med trevliga dofter

Det finns som sagt lite varierande grader av intensitet i olika luftfräschare, till exempel finns det de som man kan justera själv genom att ställa in hur ofta de ska avge väldoft, det finns även de som hela tiden ger ifrån sig en svag doft och sedan finns det de som man sprayar med för att direkt förändra doften i ett rum. Med eldrivna eller batteridrivna luftfräschare går det i regel att ställa in hur ofta de ska avge doft och de kan räcka i mer än två månader innan de behöver fyllas på. 

Placera ut svaga dofter i hela hemmet

Vill man ha en mer konstant doft i ett utrymme så kan man placera ut doftpinnar som ger en väldigt subtil doft, doften kan intensifieras något genom att man vänder på dem så att sidan med doftoljan kommer uppåt. Även doftljus ger ifrån sig en svag doft hela tiden men den kan bli starkare genom att man tänder ljuset. Vill man ha ytterligare en lite starkare doft så kan man placera ut doftblock.

När man snabbt vill förändra doften i ett rum

Ibland finns det behov av att snabbt dölja en mindre trevlig lukt eller snabbt fylla ett utrymme med en behaglig doft, då kan en doftspray göra jobbet. Genom att spraya ett par gånger kan ett rum snabbt fyllas med den önskade doften samt dölja lukter från matlagning, ett toalettbesök, svettiga skor eller dylikt. 

Fler nyheter