Slipp papper och håll enkelt ordning med digital redovisning

25 januari 2020
Cecilia Olsson
Slipp papper och håll enkelt ordning med digital redovisning

Om man har, eller har tänkt starta ett eget företag så kan pappersarbetet vara något man oroar sig för. Har man inte en ekonomiutbildning så kan det rent av kännas skrämmande att hålla koll och ordning på alla papper som ska sparas eller skickas hit och dit. Men i dagens samhälle har sådant blivit betydligt lättare tack vare den teknologi som finns. Att ha en digital tjänst som hjälper till att hålla ordning på viktig dokumentation och alltid finns tillgänglig i telefonen underlättar redovisningen markant.

Man kan spara både tid och pengar med smart redovisning direkt i mobilen eller datorn. JWK är en redovisningsbyrå som hjälper till med redovisning i Stockholm. De har en tjänst för digital redovisning som de kallar Mobila Kontoret. Med hjälp av den så har man alltid allt man behöver med sig, oavsett var man befinner sig. Med Mobila Kontoret får man ordning och reda på sina viktiga dokument och slipper pappersfakturor som man annars enkelt kan tappa bort. Mobila Kontoret är en tjänst för små och medelstora företag. Man kan enkelt kommunicera med sin handläggare och ladda upp kvitton eller andra dokument som tillhör bokföringen. Genom JWK:s digitala tjänst får man fakturascanning som gör att de kan hantera hela bokföringen och även betalningar, en app för kvittohantering där man enkelt kan fota företagets kvitton samt inloggning till en molntjänst där man kan hantera sin kundfakturering, lönehantering, kassarapportering och mycket mer.

Mobila kontoret gör att man ständig har tillgång till hela sin redovisning och administration. Man kan även välja att sköta vissa delar själv. Till exempel om man själv vill sköta fakturascanning och kvittohanteringen men kanske vill överlåta hanteringen av löner eller andra bokföringstjänster till JWK.

JWK är ett företag som lyssnar till kundernas önskemål och strävar efter att vara så flexibla som möjligt. De finns där för att hjälpa med just det man har behov av att få hjälp med.

Fler nyheter