Tacksamhet i tuffa tider

20 juni 2020
Mikael Barani

Det är nu det gäller att lägga i en extra växel för att hålla ångan uppe.
Denna pandemi har påverkat oss alla på olika sätt och framför allt är det kanske företagare, främst de små, som har haft det extremt tufft i dessa i tider. Men som de säger: ”When the going gets tough, the tough get going!”.

Det är nu det gäller att använda fokus och kreativitet för att hitta nya lösningar på hur man ska hålla sig flytande, kanske till och med frodas. Säkerligen kan du utbyta erfarenheter med andra i branschen som kan ge dig tips på hur just du ska gå vidare. Kanske är det någon som nyligen spelade in en produktfilm i Stockholm vilket gav väldigt god respons?

Kolla runt på olika forum och se vad du kan få fram från andra som sitter i samma sits som du. Det kommer säkerligen redan att finnas en hel del matnyttigt att ta del av utan att ens behöva ställa någon fråga.

För det är tuffa tider nu som sagt. Många har säkerligen sett sina drömmar gå i kras, vilket såklart är riktigt trist. Men det finns alltid lärdomar att dra av det som händer. När saker och ting börjar återgå till det normala kanske det är just erfarenheterna från denna pandemi som kommer att göra att du faktiskt kommer på en ny idé som tar dig hela vägen.
Det är ju i princip alltid så att motgångar för med sig värdefulla lektioner som vi inte hade kunnat få på något annat sätt. Att hålla sig kylig och kunna fatta rationella beslut i dessa tider gör det förstås lättare att i framtiden veta hur man ska göra när vissa saker inträffar.

Stanna därför till i slutet av dagen och kom på tre saker som du är tacksam för just idag. För det finns alltid saker som har hänt, även i dessa tider, som är anledning till att vara glad.

Fler nyheter