Wallstickers och affischer med söta motiv till barn skapar den perfekta atmosfären i barnkammaren

22 juni 2021
Cecilia Olsson

De allra flesta föräldrar vill att barnets rum ska vara en trygg och mysig plats där barnet vill spendera mycket tid. Det är viktigt att barnet känner sig inspirerad att leka i rummet och framförallt att han eller hon kan sova riktigt gott därinne. Väldigt mycket fokus läggs naturligtvis på funktionella och bekväma möbler samt roliga leksaker, men för att skapa en extra personlig och mysig atmosfär så är det klokt att även sätta upp fina väggdekorationer. Det är möjligt att dekorera väggarna med olika saker, något som passar väldigt bra i barnrum är affischer och wallstickers. 

Affischer kan vara riktigt dekorativa i rummet

Med affischer på väggarna kan man enkelt förstärka en stil eller framhäva färgpaletten i rummet. Till exempel så är det väldigt snyggt att välja affischer som som går ton i ton med väggen, men det kan även vara riktigt fint att plocka upp färger från textilier och andra detaljer i motiven. Det ger ett enhetligt intryck samtidigt som barnets favoritfärg blir återkommande i hela inredningen.

Wallstickers gör rummet mer levande

Wallstickers på en eller flera väggar i barnrummet kan göra det mer dynamiskt och att det blir extra gulligt eller häftigt. Med söta tecknade figurer, tuffa bilar eller barnets namn på väggen kan rummet kännas extra personligt och göra att barnet trivs riktigt bra därinne. Wallstickers kan täcka stora delar av en vägg eller bara en liten liten del och det finns både de som är färgglada och de som är enfärgade.

Affischer och wallstickers tillverkade i hög kvalitet

Hos Sohu-shop finns ett brett urval av väggdekorationer till barnrum. Där hittar man wallstickers och affischer i mängder av olika utföranden som passar allt från den nyfödda bebisen till den egensinniga tonåringen. Samtliga produkter är av hög kvalitet och kan beställas direkt hem genom smidiga leveranser. Hela sortimentet finns på https://sohu-shop.se/shop/affischer-med-barnmotiv-10s1.html.

Fler nyheter

19. september 2022

Vikten av pumptjänster